Καλώς ήρθατε στο Melmar View Hotel μόλις λίγα λεπτά από το γραφικό και κοσμοπολίτικο χωριό το λιμάνι του Φισκάρδου. Συνδυάζει την παραδοσιακή Κεφαλονίτικη φιλοξενία, την πολυτέλεια και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Η διαμονή σας στην Κεφαλονιά θα σας μείνουν αξέχαστη.

Υψηλή Ποιότητα

5 αστέρων ποιότητα σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων

Τέλεια Φιλοξενία

Μείνετε εδώ, νιώστε σαν στο σπίτι σας…

Πραγματική Αξία

Τρομερή σχέση τιμής – ποιότητας

Κεφαλονιά

Όταν τα λόγια είναι αρκετά δύσκολα για να περιγράψουν αυτό που βλέπετε και η θέα είναι περισσότερο από αρκετή για να σας πείσει για την μοναδικότητα του τοπίου που απλώνεται μπροστά στα μάτια σας, τότε είναι βέβαιο ότι είστε στην Κεφαλονιά. Αυτό είναι το νησί που συνδυάζει τα χρώματα και τις αντιθέσεις που βρισκονται παντού οπου κοιτάξεις, ακόμα και στην πιο απόμερη γωνιά του.

Το Νησί & Το Ξενοδοχείο

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πόσο πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε σε αυτό το ευλογημένο από τη φύση τόπο. Τις εκπληκτικά όμορφες παραλίες, τα κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά, τα γραφικά χωριά με τα δαιδαλώδη και στενά δρομάκια σίγουρα θα σας γοητεύσει. Τα αρχαιολογικά μνημεία, οι εκκλησίες, μοναδικές για την αρχιτεκτονική τους, το απόλυτα βαθύ πράσινο των δασών και τα νεόκτιστα σπίτια είναι πραγματικά αξίζει να δείτε. Η διατήρηση της Κεφαλλονίτικης παράδοση, οι παλιές Κεφαλλονίτικες ιστορίες που διατηρούνται ζωντανές στη μνήμη των κατοίκων, οι μοναδικές τοπικές λιχουδιές, η Κεφαλλονίτικη φιλοξενία, αλλά και ο εκκεντρικός Κεφαλονίτικος πολιτισμός είναι ακριβώς υποψία ως προς το τι θα ζήσετε στην Κεφαλονιά.


Στο τέλος της ημέρας θα να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν τόσες πολλες τοποθεσίες για να ανακαλύψετε μέρα με τη μέρα και  σας δίνουν την ευκαιρία να επιβεβαιώσετε την άποψή ότι είστε στην πιο όμορφη χώρα στον κόσμου.

Το ίδιο ισχύει για το  Melmar View Hotel μόλις λίγα λεπτά από το γραφικό και κοσμοπολίτικο χωριό το λιμάνι του Φισκάρδου. Συνδυάζει την παραδοσιακή Κεφαλονίτικη φιλοξενία, την πολυτέλεια και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Η διαμονή σας στην Κεφαλονιά θα σας μείνουν αξέχαστη.

Κομψή Διαμονή

Όλα μας τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνουν την διαμονή σας όσο το δυνατό πιο ευχάριστη. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε την κομψότητα με την απλότητα, έτσι ώστε η χαλάρωση σας να μην διακοπεί καθόλου κατά την διάρκεια της διαμονή σας.

Δείτε εδώ
ESPA

You have Successfully Subscribed!